Top

NVS – Nervus Vagus Stimulator – bescherming

Tienhoven, Nederland, 26 februari 2017

Vital Beat, leverancier van beschermende oplossingen voor pacemakers, ICD’s en S-ICD’s, maakt vandaag bekend dat er ook een beschermende oplossing beschikbaar is voor patiënten met een Nervus Vagus Stimulator. De oplossing van Vital Beat bestaat uit een draagshirt en een Shield, waarbij gebruik is gemaakt van de D3O® technologie.

De NVS is een stimuleringsapparaat dat wordt gebruikt bij het behandelen van epilepsie. Onze NVS beschermende oplossing zorgt ervoor dat dragers van een NVS zich beschermd voelen tegen plotselinge stoten of botsingen gedurende hun dagelijkse werkzaamheden of tijdens het sporten.

 

 

 

Stuur voor extra informatie een e-mail naar: info@vitalbeat.me

 

Hilke

No Comments

Post a Comment