Top

Vital Beat verbonden met de Pacemaker Club

Vital Beat leverancier van unieke impact beschermende producten voor dragers van een pacemaker, ICD of S-ICD defibrillator, een Vagus Nerve of Deep Brain stimulator, is een overeenkomst aangegaan met de Pacemaker Club

www.pacemakerclub.com

De Pacemaker Club biedt een forum aan dragers van een pacemaker, ICD of CRT om elkaar te ontmoeten, informatie te delen en om elkaar te ondersteunen. De Pacemaker Club heeft nu ruim 31.410 leden en het aantal neemt dagelijks toe. De Pacemaker Club zorgt ervoor, dat actieve leden gestimuleerd worden om een verschil te maken en vooral betrokken te raken bij het oplossen van problemen van andere leden!

De rol van Vital Beat is impact beschermende producten aan te bieden aan de leden van de Pacemaker Club. Deze producten helpen om het zelfvertrouwen te herstellen, de mobiliteit te vergroten en het algehele welzijn te verbeteren. Dragers presteren beter bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten en bij het beoefenen van hun favoriete sport.

Stuur voor extra informatie een e-mail naar: info@vitalbeat.me

Hilke Robijn

No Comments

Post a Comment