Top

Hartspierziekte – Cardiomyopathie – ICD bescherming

Tienhoven, Nederland, 21 januari, 2017

De Stichting Genetische Hartspierziekte PLN en Vital Beat, ontwikkelaar en leverancier van beschermende oplossingen voor dragers van pacemaker en defibrillator apparaten en van Deep Brain en Nervus Vagus stimulatoren, hebben een akkoord gesloten, waarbij patiënten met een Hartspierziekte en drager van een ICD-defibrillator een beschermende oplossing voor hun ICD kunnen verkrijgen.

De Vital Beat beschermende oplossing bestaat uit een ICD compressie shirt en een schild gebaseerd op de D3O® technologie. De ICD beschermer oplossing maakt het mogelijk dat de ICD dragers beschermd zijn tegen plotselinge impacts tijdens hun dagelijkse activiteiten, bij het beoefenen van sport of het willen voorkomen van de permanente druk van veiligheidsgordel over het ICD implantaat gebied.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst kan de achterban van de Stichting PLN een ICD beschermer tegen een gereduceerde prijs kopen, terwijl Vital Beat doneert aan de Stichting om onderzoeksinspanningen te ondersteunen.

 

 

Aanvullende informatie kan worden verkregen door het sturen van een e-mail naar: info@vitalbeat.me

Hilke Robijn

No Comments

Post a Comment