Top

Hybride bescherming product

Tienhoven, Nederland, 10 februari, 2017

Vital Beat, ontwikkelaar en leverancier van beschermende oplossingen voor dragers van pacemaker en defibrillator apparaten en van Deep Brain en Nervus Vagus stimulatoren, introduceert vandaag zijn hybride bescherming product.

Het hybride bescherming product is een op maat gemaakte en gecombineerde oplossing voor bescherming van apparaten en organen. Het hybride product bestaan uit een compressie shirt met 18% spandex en een Shield gebaseerd op de unieke D3O® technologie.

Een voorbeeld van een actuele hybride product toepassing is de gecombineerde bescherming van de Nervus Vagus stimulator en de nieren. Drie speciale Shields worden in de zakken van het compressie shirt geschoven om in dit voorbeeld een basketballer te beschermen. Andere combinaties zijn ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld de gecombineerde bescherming van een S-ICD defibrillator en de hartstreek.

 

 

Aanvullende informatie kan worden verkregen door het sturen van een e-mail naar: info@vitalbeat.me

Hilke Robijn

No Comments

Post a Comment