Top

Hartpatiënten Nederland “onder de indruk van Vital Beat”

Hartpatiënten Nederland “onder de indruk” van de protectie van Vital Beat!

Onlangs bespraken Vital Beat en Hartpatiënten Nederland het belang van comfortabele bescherming voor pacemaker, ICD en S-ICD patiënten. Dit onderwerp blijkt altijd relevant te zien, ongeacht leeftijd, omdat alle patiënten in hun dagelijks leven (bijvoorbeeld tijdens het autorijden), vrije tijd en tijdens het sporten geconfronteerd worden met hun geïmplanteerde apparaat.

Uiteraard waren we graag bereid om onze shirts en unieke protector aan Hartpatiënten Nederland te laten zien!

De review is gepubliceerd in hun magazine Hartbrug en op de website, en daar zijn we uiteraard best wel trots op! Lees het artikel op: www.hartpatienten.nl/nieuws/protectie-shirt-voor-mensen-met-pacemaker-icd

 

 

Rob Baijens

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.